Despre noi

Nu suntem singurii,
dar suntem cei mai buni!

Termen de livrare Ganexpert

Termen de livrare

Ne respectăm clienții, de aceea termenul nostru de livrare este de 30 de zile de la data achitării avansului.

Transport Ganexpert

Transport și Montaj

Ai parte de servicii complete, motiv pentru care transportul și montajul sunt incluse în preț.

Garanție

Oferim calitate superioară, de aceea te vei bucura de 24 de luni garanție pentru mobila comandată.

Despre noi

Transformăm casa ta într-un spațiu funcțional, adaptat nevoilor și gusturilor tale.

”Simplitatea nu este un țel în artă, dar ajungi fără voie la ea pe măsură ce te apropii de sensul real al lucrurilor.”– Constantin Brâncuși

Descoperă stilul tău unic cu Ganexpert Design SRL! Creează-ți mobilierul modern din PAL și lemn masiv pentru orice spațiu: dormitorul tău, bucătăria, biroul, hotelul sau pensiunea ta. Alege orice culoare și model. Beneficiază de consultanță gratuită și de o calitate garantată. Nu doar excelenți, ci și cei mai buni pe piață!

Prezentare

Cunoaște echipa Ganexpert Design SRL

La SC Ganexpert Design SRL, ne dedicăm să aducem visele tale la viață cu mobilier modern personalizat din PAL și LEMN MASIV. Fie că dorești un dormitor elegant, o cameră de tineret plină de culoare, o bucătărie primitoare, un living spațios, un birou eficient sau chiar mobilier pentru hoteluri și pensiuni, suntem aici să te ajutăm.

Și pentru că fiecare spațiu este unic, îți oferim consultanță gratuită pentru a alege soluția perfectă pentru amenajarea spațiului tău. Alege orice culoare și model – promitem cele mai bune prețuri de pe piață și calitate garantată. La Ganexpert Design, poate că nu suntem singurii, dar cu siguranță ne străduim să fim cei mai buni!

Echipa Ganexpert

Istoric

Descoperă cum a început povestea Ganexpert design

Ganexpert Design a fost fondat in 2008 de Ganea Gheorghe Gabriel (sau Gigi, cum îi spun prietenii). Incă din liceu, Gigi a dezvoltat o pasiune pentru desen tehnic și design, piesele de mobilier fiind terenul ideal pentru a-și exprima creativitatea și abilitățile.

Istoric

Descoperă cum a început povestea Ganexpert design

Gabriel a absolvit Facultatea de Industrie a lemnului de la Universitatea Transilvania din Brașov și are experiență în prelucrarea lemnului încă din 2006, urmând ulterior și un Master în Silvicultură. El a decis să se axeze pe prelucrarea lemnului și fabricarea de mobilier. Totul se întâmplă într-un spațiu care satisface toate nevoile prelucării de mobilier, în satul Berivoi de lângă Făgăraș, aflat la jumătatea distanței dintre Brașov și Sibiu.

Și ceva chiar grozav e că firma noastră a crescut datorită recomandărilor făcute de clienții mulțumiți de calitatea produselor noastre. E ceva de care suntem cu adevărat mândri!

ganexpert

Despre noi

Coordonează viitorul casei tale

Viziunea noastră

Viziunea noastră depășește simpla fabricare a mobilei. Noi transformăm fiecare casă într-un cămin, un spațiu unde confortul întâlnește eleganța.

Misiunea noastră

Îmbinăm măiestria tradițională cu inovația modernă pentru a crea piese unice, care nu numai că îmbunătățesc estetica unui spațiu, dar și funcționalitatea.

Our Team

Meet our designers

Mark Husein

Designer

Adam Scwaltz

Designer

Tommy Burgs

Designer

De ce Ganexpert?

Designul de interior este arta și știința care îți îmbunătățește mintea și spațiul

Realizăm mobilier pe gustul tău. Folosim de materiale (Pal, MDF, placaj, PFL, Panel, placi furniruite, lemn masiv) într-o gama diversificata de culori.

Onorăm comanda ta în 30 de zile, începând de la data la care avansul a fost achitat. Ne asigurăm de calitatea și exactitatea produselor.

Realizăm orice model te interesează, în stil minimalist, vintage sau modern care să-ți scoată în evidență personalitatea și stilul propriu.

Folosim utilaje de ultimă generație, echipate cu tehnologie avansată și proiectate pentru a oferi eficiență și precizie ridicată.

Contact

Să lucrăm împreună!

Haide să vedem cum putem transforma ideile tale în realitate! Oricât de complicat îți pare, noi găsim mereu soluția potrivită!

Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență mai bună de navigare. Nu colectăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul cu plasarea cookie-urilor în browser.