Portofoliu

Mobilier din PAL & MDF

Mobilierul nostru din pal este conceput să reziste testului timpului, iar piesele de mobilier din MDF sunt atât rezistente cât și aspectuase, și sunt realizate cu tehnologii de ultimă generație. 

Mobilier din lemn masiv

Lemnul masiv, cunoscut pentru durabilitatea și frumusețea sa naturală, este ales cu grijă și prelucrat pentru a crea mobilier care nu doar rezistă, dar și îmbunătățește cu timpul.

Mobilier Grădină

Relaxarea nu trebuie sa tina cont de vreme! Piesele de mobilier rezistente si confortabile de exterior de la Ganexpert Design, amenajeaza spatiul perfect pentru relaxarea in gradina.

portofoliu

Ne mândrim cu proiectele noastre

Dormitor

Crearea de mobilă la comandă pentru dormitorul ideal nu se rezumă doar la alegerea unui pat comod! Ganexpert Design a înțeles importanța mobilierului de calitate, 100% personalizat.

Bucătărie

Bucătăria este sufletul oricărei case! Mobila la comanda de bucătărie realizată de Ganexpert Design respectă cele mai înalte standarde de calitate, integrând perfect nevoile și dorintele clientului.

Living

Personalizează-ți complet fiecare proiect! Mobila pentru living creată de Ganexpert Design oferă un ambient remarcabil, practic și ajustat cerințelor tale.

Baie

Fie că dispui de o baie spațioasă sau una de dimensiuni reduse, indiferent dacă preferi un stil modern sau tradițional, minimalist sau extravagant, futurist sau retro, experții noștri sunt aici pentru a te asista în realizarea băii perfecte pentru confortul tău.

Grădină

Relaxarea nu trebuie să țină cont de vreme! Piesele de mobilier rezistente și confortabile de exterior de la Ganexpert Design, amenajează spațiul perfect pentru relaxarea în gradină.

Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență mai bună de navigare. Nu colectăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul cu plasarea cookie-urilor în browser.