Mobilier Pal și MDF

Dormitor

Crearea de mobilă la comandă pentru dormitorul ideal nu se rezumă doar la alegerea unui pat comod! Ganexpert Design a înțeles importanța mobilierului de calitate, 100% personalizat.

Bucătărie

Bucătăria este sufletul oricărei case! Mobila la comanda de bucătărie realizată de Ganexpert Design respectă cele mai înalte standarde de calitate, integrând perfect nevoile și dorintele clientului.

Living

Personalizează-ți complet fiecare proiect! Mobila pentru living creată de Ganexpert Design oferă un ambient remarcabil, practic și ajustat cerințelor tale.

Baie

Fie că dispui de o baie spațioasă sau una de dimensiuni reduse, indiferent dacă preferi un stil modern sau tradițional, minimalist sau extravagant, futurist sau retro, experții noștri sunt aici pentru a te asista în realizarea băii perfecte pentru confortul tău.

Hol

Această încăpere ne anunță modul în care este amenajata întreagă locuință. Fiind prima încăpere cu care invitații tăi intră în contact, impactul este unul major.

Dormitor tineret

Aranjamentul și culorile din camera pentru copii trebuie să ţină cont de personalitatea și pasiunile copiilor, mai ales că aceștia petrec o mare parte din timp în camera lor, dormind, învățând sau jucându-se.

Dormitor copii

Odihna este esențială pentru creșterea armonioasă a copiilor, iar ca părinți avem datoria de a le asigura toate condițiile necesare pentru un somn cât mai odihnitor.

Birou

Ești o persoană căreia îi plac birourile clasice, simple și în același timp moderne? Alege să îți faci un mobilier la comandă care se pliază pe nevoile și dorințele tale.

Cabinet medical

Mobilierul amplasat în cabinetele medicale are un mare impact emoțional asupra pacienților. Oferă un mediu plăcut clienților!

Grădiniță/Școală

Mobilierul executat la comandă pentru școli și grădinițe are o paletă cromatică diversă, în tonuri luminoase și armonioase, ideale pentru orele petrecute în incinta instituției de învățământ.

Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență mai bună de navigare. Nu colectăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul cu plasarea cookie-urilor în browser.